25 meccs, 27 rúgott gól. 4 győzelem, 46 kapott gól. 17 vereség, 16 pont. Sokkolóak az adatok. Ezek a DVTK NB1-es labdarúgó csapat adatai. Az idei szezon pocsékul sikerült. Hiába a téli nagy húzások, a kiesés immár borítékolható.

A 14. Paks, valamint az utolsó helyezett Diósgyőr között 8 pont a különbség. Még öt- öt meccet játszik mind két fél, így pairon a miskolciak még szerezhetnek 15 pontot. De a realitás talaján állva ez elképzelhetetlen. Ugyan még fognak egymás ellen játszani az együttesek, s mind két csapatnak hasonló csapatokkal kell megküzdenie a bennmaradásért, a szívünk mélyén tudjuk, BAZ-megyében már csak a beczületért küzdenek.

A DVTK menetrendje: Ny'háza (o), Paks (i), FTC (o), Kaposvár (i), MTK (o).

Én max. 4 pontot várok a miskolciaktól, talán a parázs hangulatú Ny'háza ellen tudnak három pontot begyűjteni. Talán. Ha azt nézzük, hogy egy év alatt 16 pontot gyűjtöttek be, akkor félévente nyolcat szereznek. Márpedig ennyi kell nekik az NB1-es tagsághoz. És még az is fontos, hogy a Paks ne nyerjen, mert akkor már minden lehetőség elszállt.

Tovább rontja a helyzetet, hogy az ebben az idényben jól szereplő kapus, Mindaugas Malinauskas sérüléssel bajlódik. A litván hálóőrt műteni kell, mivel eltört az arccsontja. Tovább rontja az esélyeket az is, hogy a gárda a hétvégén egy hármast kapott Zalaegerszegen. Óriásian nagy a nyomás a srácokon, nagy a feszültség az öltözőben.

Ezek után ki hiszi, hogy a következő évet is az elsőosztályban kezdi meg a szezont a DVTK?

A bejegyzés trackback címe:

https://mfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr501972093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GreenBP · http://ftcsz.blog.hu/ 2010.05.04. 16:58:18

részvétem, borzalom, hogy állandóan ez történik veletek. Remélem mi megverünk ugyan titeket, de az összes többi meccset behúzzátok és benn maradtok valahogy.

antipepsifoci 2010.05.04. 17:03:38

Én is valami hasonlóban bízom. A Szolnoknak örülök, hogy följutnak, de a Gyírmótnak... Sok sikert a bennmaradáshoz, DVTK!
süti beállítások módosítása