Mindenkinek van a családjában, vagy az ismeretségi körében olyan ember, aki nem ért a focihoz, de az ilyen általában meghúzza magát, és nem kísérli meg értékelni az eseményeket. A jóságos kobold, a botcsinálta portriporter archetípusa, Vitár Róbert a tévékészülék elé kerekesszéken betolt nagytata és a kizárólag hosszú, göndör hajú olasz futballisták után érdeklődő bakfis minden hozáértését egyesítette magában. Személyiségét némileg árnyalja, hogy rajta van a 2005-ös ügynöklistán. Íme 8 nagy aranyköpése:

  1. És ez pedig nyilván a himnusz. (Ausztrália-Uruguay)
  2. Nem mondom a játékos nevét, mert nem látom, mi van a hátára írva. (Afrika-kupa)
  3. Megvan az összeállítás kollégáim segítségével, s most már a számozással is tisztában vagyumk. (Ausztrália-Uruguay, 12.perc)
  4. Ian Rush kapja a labdát, remekül fedezi a... nagy-britanniai fiú.
  5. Tofting egy Popey nevű, spenótot evő reklámfigurára emlékeztet (Csehország-Dánia)
  6. A néger fiú vezeti a labdát (Afrika-kupa)
  7. Az ellenfél egyszerűen nem tud eljutni a Porto kapujáig, pontosabban el tud, csak labda nélkül. (Portugál bajnoki mérkőzés)
  8. Az argentínok vezetik a támadást, majd történik valami a 16-oson belül, nem is értem, micsoda, hoppá, egy gól, úgy néz ki tizenegyes volt. Érdekes döntés. De lássuk csak, az argentínok újabb támadást vezetnek, valósággal lekopírozzák az előző akciót, és újra tizenegyes, és újabb gól. Azazhogy bocsánat, ez az előbbi ismétlése volt. (Korosztályos válogatott mérkőzés)

Remélem tetszik nektek ez a sorozat. Holnap anblock jönnek a legnagyobb aranyköpések!

A bejegyzés trackback címe:

https://mfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr541997828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása