Kicsit meglepődtem a cikk olvasásánál... Huhh! Ha ez igaz, akkor már Henry érkezésének is van valóságalapja...

------------------------------------------------------------------------------------

SOPRONI LIGA

A Nemzeti Sport információi szerint a fehérvári klub felvette a kapcsolatot a játékosokkal

Videoton: Henrik Larssont és John Carew-t is szerződtetnék?

A Nemzeti Sport információi szerint a bajnoki ezüstérmes Videoton labdarúgócsapata két, nemzetközi szinten is igen ismert labdarúgóval vette fel a kapcsolatot, a fehérvári együttes szeretné megszerezni a svéd Henrik Larssont és a norvég John Carew-t.

Carew és Larsson is érkezhet? (Fotó: Action Images)

Úgy tudjuk, hogy a Videoton FC vezetősége közvetítők útján felvette a kapcsolatot a svédek 106-szoros válogatott labdarúgójával, Henrik Larssonnal és a norvég válogatott John Carew-val.

A 38 éves svéd klasszis ingyen igazolható, s mivel a Videoton az egyik legtehetősebb honi klub, alighanem kigazdálkodná Henrik Larsson fizetését.

John Carew esetében nem ilyen egyszerű a helyzet, hiszen a harmincéves csatárt még egyéves szerződés köti az angol Premier League-ben szereplő Aston Villához.

Megkeresésünkre a Videoton elöljárói nem erősítették meg, de nem is cáfolták, hogy Premier League-játékosokat szerződtetne a klub.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr942088497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása