Ma a fehérvári klub leigazolta a semmiből előkerülő Hidvégi Sándort, aki az MTK fiataljaként szerepelt az első csapatban. A védőre -valószínüleg- csereként számítanak, ám a tehetséges kölyök akár a kezdőben is föltűnhet. Aki nem ismerné a nevét, annak mondom, hogy ő egy jászberéyi focista, akit Garami mester fedezett föl közel egy éve. Az MTK egyik legjobb védője volt a tavasz folyamán, így szerződtetése egyáltalán nem meglepő. Összegezve az igazolást, a Vidi egy tehetséges, de még nem beérett fiatalt vásárolt, még pedig potom összegért.

Délután újabb transfert jegyezhetett föl a magyar futball már említett aranyesélyese. A szezon második felében a Bariban játszó Gosztonyit szerződtette le a Mezey féle együttes. Az ő nevét -remélem- nem kell bemutatni. Az U-20-as hősök egyike ő, aki az MTK nevelése. Olaszországi karrerje során nem remekelt, de több élvonalbeli csapatnak fölkeltette az érdeklődését. A Fehérvár képes volt kivásárolni Gosztonyi, akinek ára megközelíthetőleg 400.000.€ volt - kb.100 millió forint. Figyelemre méltó, hogy a középpályást a Palermo, a Siena és a Bari is le akarta igazolni, ezzel szemben a Vidi ajánlata mindent vitt. Ebből is látszik, hogy Fejér-megye székhelyén komolyan veszik a focit, s ennél is komolyabban építenek csapatot. Remélem, hogy a következő évadban több néző fog ellátogatni a Sóstói-stadionba.

 

FRISSÍTÉS: André Alves 50%, hogy a Hajduk Splitbe igazol!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://mfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr132084620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

soadfan 2010.06.15. 23:24:15

Furcs, hogy ennyi pénze van a Vidinek. Vonzóbb hely a fiataloknak, mint Olaszország? Jó hallani/olvasni.

antipepsifoci 2010.06.16. 20:01:00

Örüljünk, hogy legalább a Vidi -esetleg a Loki- jól építkezik, s minőségi játékosokat igazol. Remélem megélik a kupaporondon az októbert!

rolchy 2010.06.16. 22:24:48

gosztonyi visszamenekült kis hazánkba... ő sem szereti a kihívásokat.
süti beállítások módosítása