Sorozatunk második részét olvashatjátok el, itt és most! Lássuk a legnagyobb pletykákat!

1. Gera Zoltán ---> Fener

Furcsa döntés lenne, ha az ex-válogatott focista elhagyná Angliát, s egy sokkal gyengébb bajnokságban folytatná pályafutását. Zoli már hat éve Birminghamban él, s itt született gyermeke, Anna is. Kétlem, hogy elhagyná azt a Fulhamet, ahol második aranykorát éli.

2. Megyeri Balázs ---> Olympiakos

A Ferencvárosi TC fiatal hálóőre -elvileg- már a görög csapat szolgálatában áll. A csapat hivatalos portála már tegnap délelőtt bejelentette  a játékos leigazolását, de a kilencedik kerületben még nem erősítették meg a hírt. A Fradi vezetősége -állítólag- még nem kapott ajánlatot a pieruszi együttestől.

3. Németh Krisztián ---> Palermo

egy másik kiváló tehetség is a listán szerepel, még pedig a Liverpool egyik legnagyobb ígérete. A sajtóban fölreppent a hír, miszerint a csatár Szicília első számú csapatához szerződne, természetesen kölcsönbe. Az angolok bejelentették, ajánlatot még nem kaptak tőlük.

4. Tőzsér ---> Fulham

Hogy mi igaz ebből a hírből, nem tudom. Véleményem szerint ő nem képvisel olyan játékerőt, hogy beverekedné magát Murphy helyére. A Fulham vezetősége nem kíván foglalkozni a hírrel.

A bejegyzés trackback címe:

https://mfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr612087051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása