A DVSC csapatához két próbajátékos érkezett. Egy fiatal szlovák csatár, Patrik Husanik hétfő óta a játékosokkal készült a következő szezonra. Valószínűleg nem ő volt az edzői stáb kívánságlistáján a no.1, mivel már el is köszöntek tőle három edzést követően. Egyébként ha leigazolták volna, akkor konfliktus is alakulhatott volna ki nemzetisége miatt.

Egy argentín nemzetiségű játékos, Sergio Bastida is a próbajátékosok között van, de -nem megerősített források szerint- ő sem fogja a jövőben a csapatot erősíteni. Kérdés, kellenek-e az ilyen külföldiek a mi kis szerény NB1-ünkbe? Szerintem nem.

Továbbá a csapattal készül a montenegrói Samel Szabanovicso, illetve Debrecenben készül a horvát nemzetiségű német védő, Dajan Simac, a szerb Ivan Djokovics, és a Diósgyőrből érkezett középpályás, Dejan Vukadinovics.

A bejegyzés trackback címe:

https://mfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr272087114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása