Hivatalos hír: Rudnevs, a ZTE -volt- csatára a lengyel bajnokhoz szerződött. Azt hiszem, ezzel el is dőlt, hogy a zala megyei alakulat nem fog kiemelkedőt nyújtani az európai kupasorozatban. Nem tudom, hogyan fizette ki a lengyel bajnok a csatár árát, de tény, -bármennyire is fáj- Lengyelország sokkal vonzóbb hely a focisták számára, mint a mi kis hazánk. A Zalaegerszegi TE közel egy-millió eurót kapott a húszonkét éves játékosért. Helyére kívánják szerződtetni Honmát, Waltnert, vagy a brazil Marcinhot, aki inkább a bal oldalon bevethető. Honma relatív jó szezont zárt igaz, csapata kiesett. Waltner 13 gólt szerzett a Mattersburgban, s őt választották meg a csapat szurkolói az év legjobbjának. Megszerzésére kevés esély nyílik. Azonban a 24 éves brazil srác ingyen kerülhetne a Dunántúlra, mivel klubját el szeretné hagyni. Az ő piaci értéke -a transfermarkt.de szerint- majd' egy-millió euró, azaz értéke megegyezik a távozó lettével. Szerintem mind hárman alkalmasak lennének Rudnevs pótlására, de ki tudja, nem egy negyedik ember lesz a befutó.

A bejegyzés trackback címe:

https://mfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr212079385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ggaben 2010.06.15. 12:56:38

Ezt melyik este álmodtad? A hírben az a legszebb, hogy két nem létező klubról beszélsz: Lech Pozan, és ZTC. Honnan szedsz ilyen hülyeségeket? :)

antipepsifoci 2010.06.15. 21:58:39

Kösz! Már javítottam a hibát!
süti beállítások módosítása