Sajnos nem tudom írni a blogot a továbbiakban... A focicsapatommal Szardíniába utazunk két hétre, majd montenegróba utazom. Utána folytatódik a fölkészülés. Az időm egy hónapig nem engedi, hogy vezessem az mfocit, ezért fölfüggesztett időre leáll.

Köszönöm azoknak, akik rendszeresen olvasták a honlapot, s nem hurrogták le! Sokan támadtak, hogy lopok, közben ennek valóság alapja sincs,  bár ezt Ti is tudjátok...

3 hónapon át írtam a bejegyzéseket, de mára el is fáradtam. Amikor igazán vezettem az mfocit, akkor senki sem nézte (naponta 20-an). Most, hogy beindult a szekér, -köszönhetően a reklámoknak- a napi 200 látogató sem volt sok. Ez éltetett, hogy minden nap többen lássák...

Mindenesetre jó volt a blogot vezetni. Tilajdonképpen újságíró, valamint kommentátor szeretnék lenni, így a weben próbáltam kibontakozni.

Remélem, még sok cikket fogok írni Nektek.

Hajrá Magyarország!

A bejegyzés trackback címe:

https://mfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr482090049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása