antipepsifoci 2010.06.04. 18:42

Bepillantó

Prukner László 27 év után elhagyta a Kaposvár együttesét, s a Ferencváros csapatának irányítását vette át Craig Shorttól. Mozgalmas volt az elmúlt három nap a csapat háza táján, mivel az újdonsült edző mellett még két játékost bemutatott Berki Krisztián. Mától fogva Rodenbücher István és a Rapid Wien egyik legnagyobb tehetsége, Nagy Patrik is az új tréner rendelkezésére fog állni. Ha már Berki! Ma bejelentette lemondását, a Fradin kívüli botrányaira hivatkozva. Nem mellékesen a kilencedik kerületi alakulat közel három hetes edzőtábort fog végezni az USA területén. Nem biztos információk szerint Józsi is ingyen kerül az FTC-hez. Ezek már valamennyivel szebb kilátások, mint egy éve, nem?

A bejegyzés trackback címe:

https://mfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr32056882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

soadfan 2010.06.04. 18:58:33

Reklámozom az oldaladat!!!
Egy kérdés: nagyobb lett a nézettséged a reklámozás által? Csak azért kérdem, hogy van-e értelme csinálnom a blogomat.
www.sportreklam.blog.hu

antipepsifoci 2010.06.04. 20:42:17

Igen, napi szinten 10-15-en klikkelnek a honlapodról az enyémre, ami napi nézettségem felét biztosítja. Én speciel hasznosnak látom!
süti beállítások módosítása