Forlán, Gilardino, Adriano: Csatárt venne a Marseille - lapértesülés

 
Feltöltve: 2010, június 5 - 08:28 Frissítve: 2010, június 5 - 08:31

Diego Forlan a nyáron távozhat az Atletico Madrid csapatától, miután a spanyol bajnokságban csak a kilencedik helyet szerezték meg. Az uruguayi csatár iránt a francia bajnok Olympique Marseille is érdeklődik és készek 25 millió eurót adni érte, írja az AS c. spanyol sportnapilap.

- pepsifoci.hu - A 18 év után francia bajnoki címet nyert Marseille csapata nyáron minőségi csatárt akar igazolni, Didier Deschampsnak már kiszemeltje is van Diego Forlán személyében. A csatár idén Európa Liga-győzelemre vezette az Atlético Madridot, de a bajnokságban nagyon gyengén szerepeltek, csak a kilencedik helyet szerezték meg.

A franciák akár 25 millió eurót is fizetnének Forlánért, de a csatár kivásárlási ára 36 millió euró. Az egyetlen problémát azonban nem csak ez jelentené, ugyanis a Marseille éves költségvetése 4,5 millió euró, amibe Forlán bérezése már nem valószínű, hogy beleférne.

Ha a megegyezés nem sikerülne az Atléticoval, akkor Deschamps az AS szerint megpróbálja leigazolni Alberto Gilardinót a Fiorentinától, vagy Adrianót a Flamengotól.

--------------------------------------------------------------------------------------

Az ember hibázhat. Ez teljesen emberi dolog, de egy nap (tegnap nyilc óta) alatt négy ilyen hibát vétettek az újságírók. Ez már egy kicsit sok, szerintem.

A bejegyzés trackback címe:

https://mfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr102057928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása