Koeman keretet hirdetett a Hollandia, valamint Németország elleni barátságos mérkőzésekre. Mit ne mondjak, meglepődtem a csapat láttán. Majd meglátjuk mi sül ki belőle, bár szerintem semmi jót ne várjunk tőlük. Megosztom veletek gondolataimat, mit várok ettől a csapattól.

Az utazó keret
KapusokVédőkKözéppályásokCsatárokTartalékok
KirályBodnárDzsudzsákLázokKöteles
FülöpSzélesiDárdaiPriskinGyepes
GulácsiJuhászNagyTorghelleTőzsér
 BodorKomanNémeth 
 LaczkóHuszti  
 VanczákBuzsáky  
 HorváthVadócz  
     
     

 

Kezdjük a kapusokkal! Királyra nem tudok mit mondani. Szerintem már bebizonyította, hogy nincs helye a válogatottban. Fülöp Marci szerintem nem olyan jó kapus, hogy viselhesse a címeres mezt, bár most, hogy utánagondolok, nincs sok jobb kapus nála. Gulácsi pedig még nem elég érett szerintem ahhoz, hogy ott legyen a keretben. Tán mkét év múlva hívnám be, addig sok tapasztalatot szerezne. A fiatal hálóőr  most egy harmadik ligás együttesben védett. Tényleg ilyen rosszul állunk "kapus-ügyben"?

A védők sem valami túl meggyőzőek. Szélesi alig játszik a DVSC-ben, Bodnár pedig nincsen top formában. Vanczák most jó passzban van, Juhász meg a védelem legjobbja. Az ő helye a legbiztosabb ebben a csapatban. Laczkót nem tartom idevalónak. Horváth véleményem szerint jó játékos, bár nálam csak a padon ülne. Sosem értettem, mivel győzte meg Koemant ez a Bodor gyerek. Az NB1-ben van tíz olyan védő, mint ő.

Ha már a középpálya! KELL IDE GERA!!! Nem igaz, hogy nem hívja be! Ő a csapat esze. Nem engedheti meg a válogatott, hogy egy ilyen kaliberű focistát, mint Zoli mellőzön. Dárdai meg a negyvenkilenc évével mit akar itt? Mutasson már valaki róla egy Best of videót! Szerintem még egy két perceset sem tudnak róla csinálni... Dzsudzsákot én egy meccsre mellőzném és akkor majd háromszor jobban fog hajtani. A Videotonos Nagy nem egy nagy szám, de szerintem nevezve sem lesz. Vadócz és Buzsáky jó szezont zártak, sokat várok tőlük. Komannak nagyon örülök. Ő majd valami színt visz a játékunkba.

Nem hiszem el, hogy Torghelle és Priskin is kerettag. Oké, Sanyi majd' megszakad a pályán, de mást nem mutat föl. Priskin meg egy gólt rúgott a második ligában. De hát Ő az ideál! Lázok jó játékos, de szerintem ő sem a megfelelő ember. Inkább hívták volna be Kovácsot, vagy Waltnert. Lehet, hogy öregek, de mind ketten rúgtak az előző szezonban több, mint tíz gólt. Némethnek nagyon örülök. Végre behívta ez az idióta! Nagy tehetség, minél hamarabb be kellett volna már hívni. Na mindegy...

Összességében van egy gyenge védelmünk, egy tűrhető középpályánk és egy gyenge csatárszekciónk. Legalábbis én így látom a dolgokat.

A bejegyzés trackback címe:

https://mfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr452011253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Spengi 2010.05.18. 18:42:25

Borzadáj, Koemannak (így írják, nézz utánna, javítsd ki!!!) nincs helye a kispadon, semmit sem bizonyított. Sokszor csak egycsatáros formációban játszatja a fiúkat, néha Huszti az az egy. Borzadáj amit az ott művel! Vissza Várhídit!!!

antipepsifoci 2010.05.19. 17:20:22

@Spengi: Kösz, hogy szóltál, bár a borzadály sem borzadáj... Én nem hiszem, hogy Várhidi lenne a megfelelő erre a posztra.
süti beállítások módosítása